Welkom @Leukste Kadootjes KennisBank!

Lidmaatschap van de Leukste Kadootjes Hulp Club zal een meerwaarde betekenen in uw onderneming en/of hobby in combinatie met de MMStickerMachine! 

Dit gedeelte van de webshop is bedoelt voor klanten van Leukste Kadootjes en leden van de Leukste Kadootjes KennisBank. en vraag ik ook de link die u naar dit gedeelte van de webshop, Leukste Kadootjes niet te delen met derden. Dit gedeelte van de webshop vindt u ondersteunende producten gerelateerd aan de MMStickerMachine. Heeft u een jaarlicentie aangekocht, kunt u met uw code van uw jaarlicentie veel van deze producten gratis downloaden. Te beginnen met de Basis Workshops!

Door het volgen van deze workshops, zult u snel uw eigen ontwerpen kunnen printen op stickers en lintjes!!  Als u aanvullende workshops wilt en de vele extra's, kunt u een jaarlicentie aankopen waarin dit allemaal wordt aangeboden met tevens de hulp-op-afstand-service!. 

Alle producten die in de KennisBank wordt aangeboden zijn te downloaden en te gebruiken voor eigen gebruik. Bestanden die hier wordt aangeboden is niet om te delen met derden. Leukste Kadootjes heeft het recht om het lidmaatschap te beeindigingen en het account te stoppen als er ongevraagt  producten vanuit deze KennisBank-Pagina wordt gedeeld met derden. Maria Middelkoop blijft  ten allen tijden de rechten behouden van alle aangeboden bestanden, ontwerpen en/of ideëen.  

De Leukste Kadootjes KennisBank is er voor u om uw vragen te stellen en zal uw vragen worden beantwoorden!

Iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur, is Maria Middelkoop online in het Leukste-vragen-uurtje. In dit uurtje zal zij al uw vragen beantwoorden of uitleg geven om u verder te helpen. Ook kan zij haar scherm delen, zoals ook u dat  kunt, zodat zij kan zien waar het probleem zich in bevindt.  Dit gebeurd d.m.v. de CHAT-FUNCTIE van Leukste Kadootjes-wholesale. 

De leden van de LK-KennisBank kunnen d.m.v. een verkregen code, de producten bestellen en in het afrekenproces de code gebruiken, zodat die producten worden aangemerkt als "GRATIS"in het winkelmandje.. Hierdoor zijn veel van de aangeboden producten op  LK-KennisBank voor hen gratis. Per artikel staat aangegeven welke gratis is voor LK-KennisBank-leden.

Ook heeft u als lid van LK-KennisBank het voorrecht om als eerste op de hoogte te worden gebracht van alle nieuwtjes, aanbiedingen en Challenges, doordat u altijd de Nieuwsbrief 1 dag eerder ontvangt. 

  • Dit kan vooral handig zijn bij OP=OPPERDEPOP artikelen, óf u kunt  u als eerste inschrijven voor online- en workshop op locatie @LeuksteKadootjes, die snel vol zijn daar die in kleine groepjes zal worden aangeboden.

Bent u niet lid van LK KennisBank, wilt u zeker ook op de hoogte worden gehouden! Dit kan uiteraard.. door u aan te melden voor onze nieuwsbrief bent u altijd up-2-date van  de nieuwe items, producten, bestanden, challenges en vele andere activiteiten.

We hopen u  snel te zien en wensen u een hele fijne tijd toe hier @ LK-KennisBank!

Creatieve groetjes, 

Leukste Kadootjes

* U wordt 2 weken voordat uw jaarlicentie afloopt op de hoogte gebracht, zodat u het abonnement kunt opzeggen. Reageert u hier niet op, wordt het abonnement voor weer een jaar verlengd.

© 2018 - 2023 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel