U heeft zich aangemeld bij de MMStickerMachine Hulp Club voor-en-door You. Dank daarvoor! 

Deze groep is echter  opgezet voor klanten die de MMStickerMachine hebben aangekocht ter ondersteuning. Hierdoor bent u niet toegelaten in de groep. 

Ik heb goed nieuws voor u!! 

Ik heb 2 mooie, grote complete sticker- starterspakketten gemaakt, met, een 200dpi-  en 300dpi MMStickerMachine. Deze aanbieding heeft  al een goede korting erin verwerkt, waarmee u direct aan de slag kunt! Maar nog meer goed nieuws… Mocht u overgaan tot aankoop van 1 van de 2 MMStickerMachine-actiepakketten, krijgt u een eenmalige* extra korting van 25% op deze, toch al mooie aanbieding van starterspakketten!

Deze kortingscode is alleen voor u. Waarom? Omdat u zich heeft aangemeld bij de MMStickerMachine hulp club en Leukste Kadootjes een grote verandering ondergaat met betrekking tot de hulp club, ondersteuning en KennisBank. 

Hierdoor krijgt u nog meer informatie, meer online hulp, meer mogelijkheden uitgelegd over de functies van de MMStickerMachine, meer contact momentenen nog zoveel meer..!! 

We kunnen inmiddels ook al zoveel meer, dan alleen stickers en lintjes en die wil ik graag met u delen. Hieronder al wat voorbeeldjes!

 

De Kennisbank wordt een groot informatiebron. Het heeft even geduurd, maar we zijn bijna zover om ermee online te gaan. Het is al super leuk, maar het wordt nog leuker kan ik u vertellen!! 

Deze online workshops wordt o.a. aangeboden in MM4Y KennisBank straks!

Door de verandering wordt ook de FB-groep-MM4Y-door-en-voor-you opgeschoond. Daarom voor u nu deze actie! Deze actie is speciaal en erg sterk en komt zeker niet weer! En omdat we nu doorpakken ook maar 24 uur geldig!!

Als u de MMStickerMachine-actiepakket aankoopt binnen 24 uur, wordt u toegelaten in de Hulp Club door en voor You, op moment dat u uw track&trace-code krijgt gemaild. 

Na  24 uur wordt uw  aanmelding verwijderd uit de aanmeldingslijst, zodat alles weer opgeschoond is en we straks schoon kunnen starten met de Elektronische Leeromgeving MM4Y-KennisBank die gekoppeld is aan de Jaarlicentie met Hulp op afstand!

Koopt u de Jaarlicentie tegelijk aan, dan geldt ook hiervoor de kortingscode van 25%!  Zodra we echt online gaan met de MM4Y-KennisBank, krijgt u daar bericht van, als u die ook heeft aangekocht met de actiecode!

U krijgt sowieso bij aankoop van de starterspakket naar keuze altijd de basis workshops 1 & 2. Zo kunt u wel gelijk aan de slag met u Nieuwe Leukste Kadootjes aankoop!

1. Hoe start ik met de MMStickerMachine, waarin ik uitleg hoe u uw MMStickerMachine in elkaar zet en de starters workshop 

2. Hoe maak ik een template en welke instellingen moet ik doen om een ontwerp te printen. Binnen now Time maakt u uw eigen stickers!!

*Uw Code: MM4YHC25%

*Korting is niet te gebruiken in combinatie met een andere kortingscode! Kortingscode is alleen geldig op MMStickerMachine 200XL Black, White & Gold

:

MMStickerMachine 300XL Black, White & Gold

Wilt u op de hoogte blijven? U kunt u aanmelden bij de nieuwe LeuksteKadootjes2.0 FB-Groep, een duimpje omhoog geven op de Leukste Kadootjes 2.0 FB-pagina of Instagram.com/leukstekadootjesmm4y of via de website aanmelden voor de nieuwsbrief! 

Creatieve groetjes, Maria 

Hopelijk tot snel weer! 

© 2018 - 2022 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel