NIEUW!

Kleur PP-White 110mm x 150m

Artikelnummer: MM4YTHI2.PPW
Vorige Artikel 5 van 5
€ 99,00 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Let op!! Nu 150 meter op rol!!

Deze inkt geeft een goede afdruk op PP Stickers, deze inkt heet   "PP- White", gewoon lekker duidelijk voor welke sticker of matriaal het te gebruiken is! De inkt geeft een strakke afdruk, maar is ook nog eens heel wit! Zelfs witter als de "So White" en ook print hij nog eens zo strak! Hierbij wordt het verschil tussen de 200dpi en de 300 dpi niet meer waarneembaar!

TIP: Deze inkt is ook te gebruiken voor op transparant en PE-hexagon, maar is minder strak dan de PE-White op transparant en PE-Hexagon. Maar die keuze kunt u zelf bepalen!

Van deze inkt wordt u blij. ;-) Nu zijn er inmiddels 3 kleuren PP-Stickers opgenomen in het assrotiment, maar deze PP-Stickers kunnen we nu een range aan kleuren gaan aanbieden!

Verdere instructies en/of updates hierover kunt u vinden in de FB-Groep: MMStickermachine Hulp Club en op de sticker van de inkt.

Aandachtspuntje: als u zich aanmeldt, vermeldt dan uw ordernummer, anders word u niet toegelaten in de groep! Hier vindt u bestanden en/of templates, ideëen, tips & trucs en gewoon lekker met elkaar ervaringen delen! En iedere woensdagavond, (mits er geen ander evenement die week gepland staat, maar wordt u dan van op de hoogte gebracht!) een MM-Vragen-Uurtje in de daarvoor aangewezen "Ruimte"op FB.

Leuk als u uw creaties deelt in de Leukste Kadootjes FB-groepen of Insta met #mmstickermachine!

 

 

Specificatie Omschrijving
Lengte 150.000 cm
Breedte 5,5 cm
Hoogte 0,1 cm
© 2018 - 2021 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel