MooieMoMenten4You is een Merk wat staat voor eigentijdse, unieke en zelf te customizen producten! Hier vindt u alles op het gebied van de MooieMomenten StickerMachine. De MooieMoMenten StickerMachine is een machine waarmee u o.a. Stickers en satijnlint kunt bedrukken met  thermsche inkt. Leukste Kadootjes heeft inmiddels een groot assortiment van verschillende kleuren en kwaliteiten inkten, waarmee u met  b.v. glanzende inkten uw ontwerpen op een hele stijlvolle en proffesioneel uitziende afdrukken kunt  maken. 
Uw ontwerpen kunt u maken met de Silhouette software, die gratis te downloaden is op  
https://www.silhouetteamerica.com/software Wilt u in lagen kunnnen werken, dan is er ook de Designers en/of Business editie te verkrijgen. 
Bij de MMStickerMachine wordt standaard een online-cursus met  1 jaarlicentie geleverd. Daaraan gekoppeld zit een besloten FB-groep die speciaal is opgezet  voor klanten die de MMStickerMachine hebben aangekocht ter ondersteuning, hier worden ideeën uitgewisseld, vragen gesteld én beantwoord omtrent de MMStickerMachine, ontwerpen met Silhouette Studio en ondernemersvragen en kunt u gewoon uw creaties tonen/delen natuurlijk.     
U kunt nadat u de MMStickerMachine heeft aangekocht  met uw factuurnummer aanmelden bij de FB-Groep MMStickerMachine-HulpClub. U krijgt alle benodigde linkjes samen met track & Tracecode gemaild, zodra wij uw bestelling versturen.

Heeft u een idee of vragen? Neem dan contact op met info@leukstekadootjes.nl, via onze chatfuntie (bij niet aanwezig, graag email achterlaten, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden via mail)  of via het contact formulier.

Heel veel plezier gewenst in onze webshop!

 

© 2018 - 2021 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel