MooieMoMenten4You is een Merk wat staat voor eigentijdse, unieke en zelf te customizen producten! Hier vindt u alles op het gebied van de MooieMomenten StickerMachine. De MooieMoMenten StickerMachine is een machine waarmee u o.a. Stickers en satijnlint kunt bedrukken met  thermsche inkt. Leukste Kadootjes heeft inmiddels een groot assortiment van verschillende kleuren en kwaliteiten inkten, waarmee u met  b.v. glanzende inkten uw ontwerpen op een hele stijlvolle en proffesioneel uitziende afdrukken kunt  maken. 
Uw ontwerpen kunt u maken met de Silhouette software, die gratis te downloaden is op  
https://www.silhouetteamerica.com/software Wilt u in lagen kunnnen werken, dan is er ook de Designers en/of Business editie te verkrijgen. 
Bij de MMStickerMachine wordt standaard een basis online-cursus met  1 jaarlicentie geleverd. U kunt los daarvan ook een jaarlicentie aankopen voor de "KennisBank".  Hierin wordt u aangeboden; hulp op afstand, gratis templates van de maten stickers en lintjes, iedere woensdagavond het online-vragen-uurtje, iedere week een gratis ontwerp, veel tips uiteraard en nog veel meer. Klikt u VOOR MEER INFORMATIE op volgende link:
KENNISBANK  Als u de MMStickerMachine heeft aangekocht, krijgt u in de bevesitingsmail naast track & Tracecode ook de benodigde linkjes van de basis workshops, zodat u gelijk kunt starten met het klaarmaken van de MMStickerMachine en uw ontwerpen kunt gaan bedrukken! Ook krijgt u de link van de gekoppelde besloten FB-groep "MMStickermachine Hulp Club - MM4Y- door-en-voor-You" die speciaal is MMStickerMachine-bezitters en kunt u uw creaties tonen en delen natuurlijk, maar uw con-collega-stickermachine helpen u oook graag als u met een vraag zit. WIlt u echt zekerheid dat u geholpen wordt als u vastloopt, kijk dan op de pagina van  KENNISBANK     

Heeft u een idee of vragen? Neem dan contact op met info@leukstekadootjes.nl, via onze chatfuntie (bij niet aanwezig, graag email achterlaten, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden via mail)  of via het contact formulier.

Heel veel plezier gewenst in onze webshop!

 

© 2018 - 2024 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel