Gebruik van Media en Productinformatie

U bent vrij om content, gerelateerd aan de MMStickermachine, van http://leukstekadootjes.nl te gebruiken voor uw eigen webshop en/of Social Media. Echter dient u ten alle tijden het logo van Leukste Kadootjes of van de productlijn zelf,  “De Mooie Momenten”, “Stoere Jongen / Stoer Meisje”, te worden getoond. U mag en kunt uw eigen bedrijfslogo inbedden, zolang dit niet het Logo van “eerder genoemde”,  benadeeld wordt in zicht. Alle content die wordt gebruikt van Leukste Kadootjes, blijft  te alle tijden eigendom van Maria Middelkoop, Bedrijf; MMICT en Leukste Kadootjes. Bij misbruik zullen hier onherroepelijk consequenties op volgen d.m.v. het verspelen van uw resellerschap en wordt er aangifte gedaan bij justitie.

Bij het niet weten van recht gebruik, aarzel dan niet om dit te vragen. Dit kan d.m.v. een mail te sturen naar info@leukstekadootjes.nl   

Leukste Kadootjes behoudt te alle tijden het recht om het reseller schap te beëindigen, om welke reden dan ook. Bij het nemen van de beslissing tot beëindiging van het het reseller schap, kan en zal niet over worden gediscussieerd. 

© 2018 - 2024 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel