Over Leukste Kadootjes


Hier vind je verschillende bedrukte en onbedrukte producten. En hebben we De MooieMomMenten StickerMachine op de markt gebracht, waarmee je zelf stickers op rol kunt maken, lint bedrukken, Leren bandjes bedrukken en hebben we een mooi compleet assortiment op gebied van bedrukte en onbedrukte stickers op rol! Geven we SoftwareTrainingen in combinatie met de Silhouette Software. Is er een FB-HulpClub opgezet exclusief ter ondersteuning voor onze klanten als er vragen zijn met de MMStickermMachine. Dit is een actieve groep waar klanten elkaar helpen. Je kunt je hiervoor aanmelden met je Factuurnummer van de MMStickerMachine. Beantwoord alstublieft de vragen, aanmeldingen zonder factuurnummer worden zonder vermelding verwijderd!

Enkele voorbeelden van artikelen en diensten waarvoor je terecht kunt bij Leukste Kadootjes:

 • Onze nieuwe MooieMomenten StickerMachines die standaard een 300dpi printplaat heeft.

 • Stickers, inmiddels hebben we een groot assortiment onbedrukte stickers op rol in verschillende materialen, zoals papier ongecoat, papier gecoat, transparant, PE en PP. 

 • Satijnen lintjes, onbedrukt  op rol vanaf 10mm tot 100mm

 • Full color bedrukte stickers, 

 • Schrijfwaren, danwel handletter producten;

 • Wederverkoop-producten;

 • MooieMomenten4You-lijn:

 1. Kado-wenskaartjes met presentatie-paal;

 2. Kado-kaarten 

 3. Verpakkingsmateriaal;

 4. trainingen en workshops op gebied van en in combinatie met, Silhouette & De MMStickermachine

 5. Begeleiding/ondersteuning bij De aankleding/verpakking/presentering van uw producten;

 6. Opdrachten wegzetten bij andere collegae en/of klanten met specialisme die gevraagd wordt.

Leukste Kadootjes staat en wordt nu verder gevuld met producten van groothandels waar samenwerkingsverbanden mee zijn gesloten. Ook zijn er samenwerkingsverbanden gesloten met kleine ondernemingen, danwel ZZP’ers/ MKB’ers. Door deze samenwerkingen kunnen we bepaalde opdrachten doorzetten naar een ander (collega) ondernemer of juist de krachten en specialisme inzetten voor onze klanten. Het mes snijdt dan aan 2 kanten!  Door dit opgebouwde netwerk hopen we voor onze klanten een zo’n breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. We blijven dan ook altijd op zoek naar unieke producten die een aanvulling kunnen zijn voor onze klanten

Je kunt natuurlijk altijd contact opnemen als je vragen hebt.  Stuur hiervoor een mailtje naar info@leukstekadootjes.nl We helpen je graag!!

LET OP!! Berichten via Social Media en/of ander communicatieplatform, wordt niet altijd opgemerkt, dus graag alleen gebruik maken van bovenstaand mailadres!

Er gebeuren op de achtergrond best veel dingen, wat zeker nog zijn tijd in beslag neemt en gaat nemen. Is er nu iets wat je graag zou willen (laten maken) of zoek je iets wat nog niet op de webshop te vinden is….Stuur een mailtje, we doen ons best je zo goed mogelijk te helpen!

Leukste Kadootjes

 

© 2018 - 2024 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel