Sorteer op

Welkom @Leukste Kadootjes KennisBank!

Lidmaatschap van de Leukste Kadootjes KennisBank en  - ELO zal een meerwaarde betekenen in uw onderneming en/of hobby in combinatie met de MMStickerMachine! 

De ELO en KennisBank is bedoelt voor klanten van Leukste Kadootjes en leden van de Leukste Kadootjes KennisBank. en vraag ik ook de link die u naar dit gedeelte brengt,  niet te delen met derden. De ELO en jaarlicentie vindt u ondersteunende producten gerelateerd aan de MMStickerMachine en ondernemen Heeft u een jaarlicentie aangekocht, krijgt u een mailtje met daarin alle benodigde informatie om te starten. Let op. De ELO (Electronische Leeromgeving) is ook een uitgebreide aanvulling van componenten zoals alleen al de 5G Cloud geheugen die u erbij krijgt! U kunt dus vanaf dan alles in de cloud opslaan en dit is inbegrepen in de jaarlicentie en Kennisbank! Zo ook Word, Excel, Powerpoint. Zo kunt u ook site opzetten, zonder kennis van programeren te hebben. Kunt u chatten, videobellen en groepsmeetings opzetten. Daarnaast zit er aan de ELO ook een leeromgeving bij genaamd "Classroom". Hiermee wordt gewerkt voor klanten die een cursus volgen bij LK. Zoals,  "Je eigen bedrijf starten in 8 weken". "Je eigen webshop in 4 weken". 

Door het volgen van workshops, zult u snel uw eigen ontwerpen kunnen printen op stickers en lintjes!!  Als u aanvullende workshops wilt en de vele extra's, kunt u een jaarlicentie aankopen waarin dit allemaal wordt aangeboden met tevens de hulp-op-afstand-service van 3x een half uur op jaar basis!. Meerder keren per week online-vragen-uurtje, waar u digitaal aan kunt sluiten. In het "Vragen-uurtje", kunt u al uw vragen omtrent de MMStickerMachine kwijt. 

Alle producten die in de KennisBank wordt aangeboden zijn te downloaden en te gebruiken voor eigen gebruik. Bestanden die hier wordt aangeboden is niet om te delen met derden. Leukste Kadootjes heeft het recht om het lidmaatschap te beeindigingen en het account te stoppen als er ongevraagt  producten vanuit deze KennisBank-Pagina wordt gedeeld met derden. Maria Middelkoop blijft  ten allen tijden de rechten behouden van alle aangeboden bestanden, ontwerpen en/of ideëen.  

De Leukste Kadootjes KennisBank is er voor u om uw vragen te stellen en zal uw vragen worden beantwoorden!

IN de "Agenda" binnen de ELO, staat de planning wanneer Maria Middelkoop online is in het Leukste-vragen-uurtje. In dit uurtje zal zij al uw vragen beantwoorden of uitleg geven om u verder te helpen. Ook kan zij haar scherm delen, zoals ook u dat  kunt, zodat zij kan zien waar het probleem zich in bevindt.  Dit gebeurd d.m.v. de CHAT-FUNCTIE van Leukste Kadootjes-wholesale. 

De leden van de LK-KennisBank kunnen de producten downloaden vanuit de KennisBank.. Hier zijn alle aangeboden producten voor hen gratis. 

Ook heeft u als lid van LK-KennisBank het voorrecht om als eerste op de hoogte te worden gebracht van alle nieuwtjes, aanbiedingen en Challenges, doordat u altijd de Nieuwsbrief 1 dag eerder ontvangt. 

  • Dit kan vooral handig zijn bij OP=OPPERDEPOP artikelen, óf u kunt  u als eerste inschrijven voor (online) workshops. 

Bent u niet lid van LK KennisBank, wilt u zeker ook op de hoogte worden gehouden! Dit kan uiteraard.. door u aan te melden voor onze nieuwsbrief bent u altijd up-2-date van  de nieuwe items, producten, bestanden, challenges en vele andere activiteiten.

We hopen u  snel te zien en wensen u een hele fijne tijd toe hier @ LK-KennisBank!

Creatieve groetjes, 

Leukste Kadootjes

* U wordt 2 weken voordat uw jaarlicentie afloopt op de hoogte gebracht, zodat u het abonnement kunt opzeggen. Reageert u hier niet op, wordt het abonnement voor weer een jaar verlengd.

© 2018 - 2024 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel