Welkom @ de Hulp Club van Leukste Kadootjes!

Als je dit op dit moment leest, betekend het dat je een jaarlicentie hebt aangekocht voor de Hulp Club van Leukste Kadootjes of net een de leukste MooieMomenten printer hebt aangekocht, waaraan een jaarlicentie voor de Leukste Kadootjes Hulp Club zit gekoppeld! 

Dit gedeelte van de webshop is ook alleen bedoelt voor leden van de Leukste Kadootjes Hulp Club en vraag ik ook de link die je naar dit gedeelte van de webshop Leuskte Kadootjes niet te delen met derden. Dit gedeelte van de webshop en je jaarlicentie geeft je namelijk recht op de ondersteunende producten die hier aan wordt geboden, te beginnen bij de online workshop voor de MMStickerMachine! 

Alle producten die in deze hulp CLub wordt aangeboden zijn gratis te downloaden en te gebruiken voor eigen gebruik. Bestanden die hier wordt aangeboden is dan ook niet om te delen met derden. Leukste Kadootjes heeft het recht om het lidmaatschap te beeindigingen en het account te stoppen als er ongevraagt  producten vanuit deze hulp club wordt gedeeld met derden. Maria Middelkoop blijft ten allen tijden de rechten behouden van alle aangeboden bestanden, ontwerpen en/of ideëen.  

De Leukste Kadootjes Hulp Club is er om je vragen te stellen en zal ik of 1 van de werknemers beantwoorden in de Hulp Club!

Iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur, ben ik online in het Leukste-vragen-uurtje. In dit uurtje zal ik al je vragen beantwoorden of uitleg geven om je verder te helpen. Ook kan ik mijn scherm delen, zoaals ook jij dat kan doen, zodat ik kan zien waar het probleem zich in bevind.  Dit gebeurd d.m.v. de Ruimte van Leuskte Kadootjes. 

Tevens zullen de gratis producten die te downloaden zijn d.m.v. linkjes vanuit hier, geplaatst  worden in de Hulp CLub. Alle nieuwe berichten zal je dan een melding van krijgen als je bij de hulp club aangeeft dat je op de hoogte wilt blivjen en bericht wilt ontvangen van nieuwe geplaatste berichten van de Hulp Club. Zo ben je altijd up-2-date van  de nieuwe items, producten, bestanden, challenges etc. Je zult altijd als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen, zullen er extra aanbiedingen zijn voor leden van de hulp club of extra kortingsacties en procentueel hogere kortingen worden aangeboden. 

Kun je als eerste inschrijven voor (online) workshop, die weer in kleinere groepjes zal worden aangeboden of online wordt gegeven. 

Lidmaatschap van de Leukste Kadootjes Hulp Club zal een meerwaarde betekenen in je onderneming of hobby in combinatie met de MMStickerMachine! 

Ik hoop je snel te zien en wens je een hele fijne tijd toe hier in de hulp club!

Creatieve groetjes, 

Maria Middelkooop

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 

© 2018 - 2021 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel