Welkom @MMAcademie van Leukste Kadootjes!

Lidmaatschap van de MMAcademie van Leukste Kadootjes en de MMKennisBank zal een meerwaarde betekenen in uw onderneming en/of hobby in combinatie met de MMStickerMachine! 

Dit gedeelte van de webshop is bedoelt voor klanten van Leukste Kadootjes en leden van de Leukste Kadootjes KennisBank. Onder de MMAcademie vindt u ondersteunende producten gerelateerd aan de MMStickerMachine, creatief bezig zijn, leren én ondernemen. Heeft u een jaarlicentie aangekocht, wordt u toegevoegd aan de FB-groep "Leukste Kadootjes KennisBank", krijgt u een eigen account van onze Electronische Leeromging "MMAcademie"  en Leukste Kadootjes "KennisBank".

Binnen de Electronische Leeromgeving MMAcademie en LK Kennisbank, krijgt u een eigen omgeving binnen onze organisatie. Dit betekend dat we u nog beter kunnen ondersteunen in uw hobby of onderneming betreft de MMStickerMachine. Maar bieden we u nog veel meer aan! Namelijk;

* U kunt uw werk opslaan in de CLoud en alles rondom de MMStickerMachine, workshops, bestanden etc. allemaal georganisseerd bij elkaar houden.

*Tevens wordt het samenwerken een stuk makkelijker gemaakt als ook de hulp op afstand, doordat we samen in een document kunnen werken. 

* Krijgt u binnen uw omgeving uw eigen digitale agenda waar u alle activiteiten kunt bijhouden en kunnen agenda's kunnen worden gedeeld, zodat communiseren nog makkelijker gaat.

*Tevens kunnen er groepen worden gecreëerd voor bijvoorbeeld mensen die dezelfde workshop hebben bijgewoond. Of verschil in particulier en ondernemers waar verschillende vragen en onderwerpen naar boven komen. 

*

Met een jaarlicentie zijn veel  producten, zoals: workshops, templates, kortingscodes, en nog veel meer, GRATIS. Te beginnen met de Basis Workshops! Die wordt aangeboden binnen de ELO (Electronische Leeromgeving) en LK KennisBank! 

Door het volgen van deze workshops, zult u snel uw eigen ontwerpen kunnen printen op o.a. stickers en lintjes!!  Als u aanvullende workshops wilt en de vele extra's, kunt u een jaarlicentie aankopen waarin hierboven beschreven onderdelen allemaal wordt aangeboden met tevens de hulp-op-afstand-service!. 

MMStickerMachine en Leukste Kadootjes is zoveel meer inzetbaar dan nu bekend is! Buitendat is de MMStickerMachine en ondernemen niet los te koppelen van elkaar! Ook als u als particulier met de MMStickerMachine werkt, mag u naast uw baan altijd bijverdienen en kunt u zo uw hobby bekostigen met de opbrengst wat u maakt met uw creatieve producten! 

Alle producten die in de KennisBank wordt aangeboden zijn op te slaan in uw eigen Drive van LK Kennisbank en te downloaden naar uw pc om in Silhouette te kunnen bewerken, te printen met de MMStickerMachine en te gebruiken voor eigen gebruik. Bestanden die hier wordt aangeboden is niet om te delen met derden. Leukste Kadootjes heeft het recht om het lidmaatschap te beeindigingen en het account te stoppen als er ongevraagt  producten vanuit de MMAcademie en LK KennisBank wordt gedeeld met derden. Maria Middelkoop blijft  ten allen tijden de rechten behouden van alle aangeboden bestanden, ontwerpen en/of ideëen, binnen de MMAcademie.   

De Leukste Kadootjes KennisBank is er voor u om uw vragen te stellen en zal uw vragen worden beantwoorden!

Iedere week is Maria Middelkoop online in het Leukste-vragen-uurtje. In dit uurtje zal zij al uw vragen beantwoorden of uitleg geven om u verder te helpen. Ook kan zij haar scherm delen, zoals ook u dat  kunt, zodat zij kan zien waar het probleem zich in bevindt.  Dit gebeurd d.m.v. de CHAT-FUNCTIE binnen de Electronische Leeromgeving LK KennisBank. 

Ook heeft u als lid van LK-KennisBank het voorrecht om als eerste op de hoogte te worden gebracht van alle nieuwtjes, aanbiedingen en Challenges, doordat u altijd de Nieuwsbrief 1 dag eerder ontvangt. 

  • Dit kan vooral handig zijn bij OP=OPPERDEPOP artikelen, óf u kunt  u als eerste inschrijven voor online- en workshop op locatie @LeuksteKadootjes. Waar nu een mooie ruimte is gemaakt om les te geven en te krijgen!

Bent u niet lid van LK KennisBank, wilt u zeker ook op de hoogte worden gehouden! Dit kan uiteraard.. door u aan te melden voor onze nieuwsbrief bent u altijd up-2-date van de nieuwe items, producten, bestanden, challenges en vele andere activiteiten.

We hopen u  snel te zien en wensen u een hele fijne tijd toe hier @ LK-KennisBank!

Creatieve groetjes, 

Leukste Kadootjes

* U wordt 2 weken voordat uw jaarlicentie afloopt op de hoogte gebracht, zodat u het abonnement kunt opzeggen. Reageert u hier niet op, wordt het abonnement voor weer een jaar verlengd.

© 2018 - 2024 Leukste Kadootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel